På søndagen 25.09.2016 vil det bli arrangert treningstur til Preikestolen for seniorene mens juniorene løper stafett.
Jonas Klausen Espedal vil være kjentmannen som drar dere med på tur til Preikestolen.
Preikestolen havnet i 2015 på toppen av listen “most breathtaking viewing platforms” som er utarbeid av Lonely Planet. De skrev da følgende:

Prekestolen

“Sometimes it’s best to leave it to nature. While glass floors and skyscrapers can be impressive, in Norway it’s a mighty lump of stone that offers the best outlook. Preikestolen – Pulpit Rock – looms 604m above Lysefjord, one of myriad incisions along Norway’s west coast. There are mountains aplenty hereabouts, but this summit seems built for purpose: its almost perfectly flat top juts out over the water (no safety barriers here), commanding uninterrupted if vertiginous views. Scarier still, peer down the cracks in Preikestolen’s surface – caused by 10,000 years of glacial action – and hope no new ones form just then…”

 

 

Vi håper flest mulig ønsker å bli igjen til søndagen for å få med seg denne turen og satser på tidenes bilde av orienteringsløpere samlet på kanten av Prekestolen. Mer informasjon om turen vil komme senere.